menu

Sint Jansviering 

zaterdag 25 juni 2022  

De Sint Jansviering vindt dit jaar plaats op een bijzondere plek: de beeldentuin op Landgoed Anningahof in Zwolle. De entree is € 10 per persoon, aan de kassa van het park te voldoen. We hebben zonder extra kosten de beschikking gekregen over de Vechthal, waar we de viering beginnen en afsluiten. Vooraf, halverwege het programma en desgewenst na afloop, is er ruim de gelegenheid de beeldentuin te bezoeken.

Ook kan men na afloop deelnemen aan een door ons georganiseerde rondwandeling (deels struinen) van 2,5 km in het Vechtdal recht tegenover het landgoed, met een bezoek aan het terras van Paviljoen De Luwte met zicht op de Vecht. We hopen velen van u bij deze viering te ontmoeten.

Zie voor het programma in onderstaande PDF:

Sint-Jan-2022.pdf

We stellen het op prijs als u ons laat weten als u voornemens bent aan de viering deel te nemen. Stuur een mail naar

Met vriendelijke groet,

Anneke van Zanten
Lia Zandvliet
Imke Jelle van Dam

Leden van de AViN, afdeling Zwolle

N.B. Door een recente herindeling van het wegennet is de route naar het landgoed drastisch veranderd.

Wie vanuit Zwolle met de auto via de Kranenburgweg rijdt, moet na de brug over de Vecht op de rotonde rechts en vervolgens links. Daarna wijst het zich vanzelf.

Vanuit Meppel over de A28, afslag Ommen nemen en na het viaduct over de A28 naar rechts, afslag Hessenpoort; bij de stoplichten links, richting Berkum; bij de rotonde links (driekwart) en na 10 meter weer links.

Wie vanuit de andere richting over de A28 rijdt: afslag Ommen; vervolgens na een paar honderd meter afslag Hessenpoort; bij de stoplichten links, richting Berkum; bij de rotonde links (driekwart) en na 10 meter weer links.